Autor Ensenyament
11 Setembre 2019 a 18:00

Últims dies d’inscripció al programa Anem al Teatre

Finalitza el divendres 13 de setembre

Anem al Teatre// Foto: diba

Anem al Teatre// Foto: diba

El programa Anem al teatre de la Diputació de Barcelona finalitza aquest divendres 13 de setembre el termini d’inscripció per als centres educatius interessats en programar alguna de les sessions per al present curs.

El catàleg ofereix espectacles d’arts escèniques i musicals per a alumnes d’educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Entre els espectacles inclosos a la programació d’aquest curs es pot trobar el multipremiat “Laika” de Xirriquiteula teatre, la música carregada d’energia de “BPO Balkan Paradise Orquestra”, l’espectacle “Refugi” de la companyia provinent de les Balears Clownidoscopio Teatre, les titelles d'”Història d’un mitjó” per La Canica Teatro de Madrid o l’espectacle “Mur”, un exemple de circ d’inclusió social amb 12 artistes en escena.

Amb 24 anys d’experiència, Anem al teatre és un programa de la Diputació de Barcelona fruit de la col·laboració entre les Gerències de Cultura i Educació de la corpoació, que compta amb la col·laboració dels ajuntaments participants, amb l’objectiu de contribuir a educar la sensibilitat artística dels infants i joves i reforçar alhora les polítiques educatives i culturals municipals.

Durant el curs 2018-2019 més de 95.000 espectadors d’educació infantil, primària i secundària de la demarcació de Barcelona van assistir a prop de 460 funcions d’espectacles de teatre, musica, dansa i circ a les comarques barcelonines de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Garraf, el Maresme i Osona.

Inscripcions fins el 13 de setembre en el següent enllaç.

Switch to mobile version