Autor Motor
2 Setembre 2019 a 18:00

Barwell Motorsport guanya les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme

Disputades aquest cap de setmana al Circuit

Final 24 hores circuit catalunya 2017// Foto: Circuit

Final 24 hores circuit catalunya 2017// Foto: Circuit

El Circuit de Barcelona-Catalunya va viure una jornada plena d’emoció amb la culminació de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, que incloïen els campionats 24H GT Series i les 24H TCE Series; així com amb el final de les 24H SimRacing.

En la competició real es va viure un autèntic duel de titans fins al final, en el qual finalment s’ha vist recompensat l’equip Barwell Motorsport. Aquest ha estat el vencedor absolut i dels GT, mentre que els turismes han estat dominats per l’equip TOPCAR Sport with Bas Koeten Racing. La segona edició de la competició virtual ha coronat al conjunt de Teo Martín, el MSI eSports, que no ha tingut rival.

Barwell Motorsport venç una lluita titànica a les 24H GT Series

La cursa dels GT es pot resumir amb dues paraules: emoció i igualtat. La prova va estar un duel molt ajustat de principi a fi entre Barwell Motorsport (Amstutz, Machitski, Kujala, Lind) i Herberth Motorsport (Allemann, Bohn, Renauer, Müller), a favor dels primers.

El conjunt anglès va aconseguir la pole position el divendres amb el seu Lamborghini Huracan GT3 Evo, i ahir es va alçar fins a l’esglaó més alt del podi. Gens fàcil li va posar l’equip Herberth Motorsport. La prova més evident de la igualtat són els 38 canvis de líder que hi va haver-hi. Barwell Motorsport va perdre el lideratge quan queia la nit al Circuit, però podria dir-se que va aprofitar moments clau de la prova per a recuperar distàncies amb Herberth Motorsport. Després d’una nit d’alternança, a les 10 del matí es trobaven a dos segons de diferència. El moment culminant va estar l’aparició d’un codi 60 a causa d’un accident, instant en el qual tots dos equips van decidir fer l’últim relleu. A partir d’aquí, Denis Lind va tornar a portar a Barwell Motorsport al capdavant, augmentant la distància amb el Porsche 911 GT3 de Herberth Motorsport. Després de 690 voltes, els anglesos han vist com els seus esforços eren recompensats amb l’or. Els vencedors del 2018 han sumat una meritòria segona plaça absoluta.

Va copar el podi GPX Racing (Valentini, Gohete, Hall, Grogor, Pastorelli), un equip assistit per estudiants d’un centre de formació local, Monlau. El Porsche dels tercers classificats va donar algun ensurt, especialment mancant 20 minuts per a veure la bandera de quadres, quan varen punxar.

El pilot local Francesc Gutiérrez, enrolat en el Vortex V8, va poder rescabalar-se d’un inici de competició una mica desafortunat. Alguns problemes evidents en el Vortex 1.0 van fer que el conjunt francès fòs l’equip que més vegades va parar en boxs, amb un total de 30 aturades. Malgrat això, Gutiérrez i els seus companys Cottrell, Gruau i Nobs es van endur el tercer lloc de la categoria SPX, amb una increïble remuntada.

Victòria de TOPCAR Sport with Bas Koeten Racing a les 24H TCE Series i segona posició per a Baporo Motorsport

Igual de trepidant va resultar la cursa per als turismes. Amb 637 voltes completades i una 11ª posició general, el TOPCAR Sport with Bas Koeten Racing (Danz, Apotheloz, Prattes, Buri) es va imposar en els TCE. El conjunt va viure una història similar a la de l’equip local Baporo Motorsport, i és que no semblaven estar entre els favorits amb una sisena posició de partida. Així i tot, la sorpresa la van donar ja en la segona hora, quan passaven a encapçalar la classificació amb el Cupra TCR DSG.

Baporo Motorsport (Sapag, Ciarrocchi, Artemyev, Vescovi), per part seva, signa una espectacular segona plaça a casa. En les primeres hores, de fet, el conjunt espanyol va arribar a perdre posicions, rodant en la vuitena plaça. Superat el primer quart de la prova aconseguien accedir a les posicions de podi, per després prendre’s la nit com una fase clau per a refermar la segona posició dels TCE i anar millorant en la classificació absoluta, fins a signar la 14a plaça d’un total de 49 participants.

En la tercera posició es trobà Autorama Motorsport by Wolf-Power, que va arribar a tenir el comandament de la prova puntualment. Malgrat aconseguir el bronze, el resultat li va servir per a coronar-se campió d’Europa al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El segon equip de casa millor classificat va estar el TICTAP TOTCAR SPORT amb el Seat LCR TCR V3 DSG pilotat per Belloc Díaz, Belloc Ruíz, Díaz i Rodríguez. L’únic conjunt íntegrament local es va adjudicar la setena posició dels TCE. Menys fortuna va tenir el GSR by Speed Factory, que va completar 388 voltes abans de quedar-se aturat en el seu garatge quan començava a sortir el sol.

MSI eSports triomfa a la segona edició de les 24H SimRacing

Les 24H SimRacing es consoliden com la prova més rellevant a nivell internacional entre les competicions de resistència virtual en la seva segona edició. La competició és única en el món ja que cap altre traçat celebra dues curses d’endurance d’automobilisme – una de real i una de virtual – de manera paral·lela i en el mateix espai físic, el Circuit.

L’estrena del Circuit al simulador iRacing va tenir un clar dominador, l’equip MSI eSports. Aquest conjunt madrileny que és la divisió de Teo Martin Motorsport ja va ser el més ràpid en la sessió classificatòria de dissabte matí obtenint la pole position i des de pràcticament l’inici de cursa va liderar la prova. A mida que passaven les hores va anar augmentant la diferència amb els seus perseguidors i malgrat tenir un petit problema tècnic durant la nit va ser capaç de mantenir el primer lloc fins les 12h del migdia de diumenge, quan va caure la bandera de quadres.

Tot i aquest clar domini, les altres posicions van tenir un ball constant d’equips. L’equip que pertany al conjunt de F1 de Williams, un dels principals clubs d’eSports a nivell nacional, Vodafone Giants i Zennith Esports van mantenir una lluita de principi a fi per ocupar la segona i tercera posició del podi. Finalment Zennith Esports va poder pujar al segon esglaó del podi i Vodafone Giants va repetir la tercera posició de la passada edició.

Per a tots els pilots, l’oportunitat de viure una cursa i una experiència com aquesta (diuen) és impressionant. És una ocasió especial per a veure i fins i tot conèixer algun dels seus companys d’equip i rivals. És una manera de traspassar el seu dia a dia virtual a la realitat.

Tant per part de pilots i managers com des del Circuit, la cursa va celebrar la seva segona edició de manera exitosa i amb expectatives de seguir creixent. Joan Fontserè, director del Circuit de Barcelona-Catalunya explicava: “Creiem que tenim una oportunitat, que és la de compaginar les dues realitats, la cursa de 24h d’automobilisme i la de SimRacing. La volem potenciar perquè és una manera d’apropar dos col·lectius molt diferents i també dues generacions que evolucionen diferent. Volem que es trobin per poder fer encara més gran aquesta festa de les 24 hores que tants anys portem realitzant.”

Un total de 10.500 persones van passar pel Circuit de Barcelona-Catalunya. Sumades a tots aquells que no han perdut detall de la competició virtual per streaming, la xifra arribaria fins als 20.000 espectadors.

Switch to mobile version