Autor Economia
21 Juny 2019 a 15:00

PIMEC rebutja qualsevol mesura de boicot

Que perjudiqui i confronti empreses i consumidors

josep gonzalez plataforma Pymes// Foto: pimec

josep gonzalez plataforma Pymes// Foto: pimec

En relació al cercador d’empreses compromeses amb la independència que ha impulsat l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC), PIMEC manifesta que està en contra de qualsevol mesura de boicot que pugui perjudicar i confrontar les empreses i els consumidors catalans. L’entitat vol deixar clar que no es pot posar en perill el negoci de les empreses per qüestions estrictament polítiques i rebutja qualsevol maniobra que pugui tenir conseqüències greus sobre l’economia.

En aquest sentit, l’entitat reivindica que no és la primera vegada que s’oposa a una mesura de boicot i recorda que aquest tipus d’accions sempre han estat rebutjades per la patronal de les petites i mitjanes empreses de Catalunya, tenint en compte que les empreses formen part de l’economia i no de la política.

El president de PIMEC, Josep González, ha expressat que “en un context d’economies interrelacionades, aquest tipus de propostes irresponsables són com disparar-se un tret al peu”.

Switch to mobile version