Autor La recepta
30 Maig 2019 a 12:00

Poma al forn i provolone

Poma al forn i provolone// foto:dlcocinaygastronomia.com

Poma al forn i provolone// foto:dlcocinaygastronomia.com

Ingredients 3pax:

• 2 pomes golden
• 1 ceba vermella
• 1 rodanxa de formatge provolone.
• Orenga, pebre vermell dolç i curri
• Sal.
• Oli d’oliva verge extra

Elaboració:

Tallem la ceba en juliana i la tirem amb una mica de sal a la paella, fins que estigui translúcida. A continuació, pelem les pomes i reservem 3 làmines, afegim la resta de làmines a la paella. Ofeguem durant 3-4 minutos.Pre-escalfem el forn a 190 º.
Preparem el nostre recipient, en aquest cas de fang; afegim una cullera d’oli d’oliva, aboquem la poma i la ceba. A sobre d’aquesta, posem el formatge provolone centrat, al voltant col·loquem les làmines de poma que havíem reservat; ho ruixem tot amb unes gotes d’oli d’oliva, orenga, curri i pebre vermell dolç. Posem al forn 10 minuts, els dos últims a manera grill, ens ha de quedar el formatge daurat i fos.
Traiem i deixem refredar un parell de minuts. Servim immediatament amb qualsevol tipus de torrades.

Autor: dlcocinaygastronomia.com

Switch to mobile version