Autor Articles i estudis
5 Gener 2019 a 12:00

Trucs infal·libles de maquillatge: tot el que hauries de saber… sobre el fond de teint

fond de teint// Foto: Gyvenchy

fond de teint// Foto: Gyvenchy

Tot i que, més o menys, ens maquillem diàriament, sempre ens agrada veure com ho fan altres dones i si són maquilladores o maquilladors moltíssim més! Ens agrada descobrir gestos, que ens ajudin a treure més profit de la nostra imatge… T’expliquem alguns trucs infal·libles de maquillatge, i en aquesta ocasió sobre el fond de teint

1. Quan vagis a comprar una base de maquillatge porta’t un mirall de mà. Prova’t els colors i surt al carrer per veure com et queden a plena llum. Una tonalitat que quedi estupenda sota la llum artificial pot resultar horrible a plena llum.

2. La base perfecta per a tu serà virtualment invisible quan l’apliquis a la zona del rostre. El lloc idoni per provar-ho és entre els pòmuls i el contorn de la cara.

3. Fes-te amb una bona provisió de bases. El color i les necessitats de la teva pell varien durant l’any. Una sola base no és adequada per als dotze mesos. Usa una hidratant amb color per a l’estiu, quan la teva pell està bronzejada. A l’hivern una base més suau i un to intermig per a la primavera i la tardor.

4. Per aconseguir millors resultats comença netejant, tonificant i hidratant la teva pell. Aplica el color al centre del teu rostre, lliscant-ho pel nas i pòmuls i a continuació per tota la cara.

5. Per facilitar l’aplicació i evitar que s’esborri el maquillatge, sempre has d’hidratar la teva cara abans d’aplicar la base, i esperar aproximadament un minut perquè s’absorbeixi.

6. Si uses una base líquida, agita-la sempre bé abans d’aplicar-te-la. Els pigments poden posar-se en el fons i donar lloc a un acabat desigual.

7. Aplica la base en els pòmuls, front, nas, barbeta, fins i tot en les parpelles, començant des del nas cap a fora. Usa la quantitat necessària per a cada zona, i potser fins i tot per a algunes zones no faci falti res.

8. Un truc fàcil per aconseguir un look resplendent és usar dos tons diferents de base de maquillatge. Aplica’t la teva tonalitat, que combina amb el to natural de la pell del teu coll, per tota la cara. A continuació, aplica una mica de base més fosca sobre el nas, barbeta i front, creant d’aquesta forma una ‘creu’ de color lleugerament més fosca al centre del teu rostre. Aquesta tècnica ressalta el color de la teva cara i aviva el to de la pell.

Per Belleza Activa / AMIC

Switch to mobile version