Autor La recepta
28 Agost 2018 a 12:00

Cassola de cigrons amb cua de vedella

cassola cigrons amb cua vedella// Foto: http://blocdelamami.blogspot.com

cassola cigrons amb cua vedella// Foto: http://blocdelamami.blogspot.com

Ingredients:
  • ½ kg – Cigrons cuits
  • 1 kg – Cua de vedella
  • 3 – Cebes
  • 3 grans – All
  • 1 – Tomàquet
  • 1 vas – Vi blanc
  • ½ kg – Rossinyols o fredolics
Introducció:

Del restaurant La Cabana d’en Geli

Preparació:

Poseu la cua de vedella amb l’oli en una cassola, juntament amb la ceba, el tomàquet i l’all.
Salpebreu-ho.
Quan la vedella sigui cuita, afegiu-hi els cigrons amb els seu suc i els bolets nets deixant-ho coure 15 minuts més.

Categoria: Llegums.
Font: Restaurant La Cabana d’en Geli
Switch to mobile version