Autor Societat
13 Maig 2018 a 15:00

El CEO presenta els resultats de la 1a onada del Baròmetre de 2018

Millora l’intenció de vot independentista

barometre opinio CEO
El director del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO), Jordi Argelaguet, va presentar divendres, en roda de premsa, els resultats de la primera onada del Baròmetre d’Opinió Política de 2018.
El Baròmetre d’Opinió Política té com a objectiu conèixer l’actitud dels catalans i les catalanes davant la política, el seu comportament electoral i valors polítics així com el coneixement i la valoració que fan dels diversos líders polítics. L’enquesta inclou estimació de vot per a les eleccions al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats.
El treball de camp del primer Baròmetre de l’any s’ha dut a terme entre el 7 i el 27 d’abril mitjançant enquestes personals domiciliàries (mètode CAPI) a una mostra de 1.500 individus. El marge d’error per al conjunt de la mostra és de +2,53%.
Podeu trobar l’estudi complet i la matriu de dades corresponent al web del CEO (www.ceo.gencat.cat). D’altra banda, si voleu consultar els evolutius històrics amb les dades del Baròmetre d’Opinió Política des del març de 2006 fins l’actualitat ho podeu fer a través de l’EvoluCEO (http://evoluceo.ceo.gencat.cat/ceo/inici/evoluceo.html).

 

Switch to mobile version