Autor Articles i estudis
3 Febrer 2018 a 12:00

Aquests són els problemes capil·lars masculins, els resolem?

bellesa problemes capil·lars

El cabell ens porta de cap a homes i dones, encara que tinguem problemes capil·lars diferents. Ells adoren el cabell fort, sa i radiant, i el seu principal malson (en terreny beauty) és perdre el pèl de forma parcial o total. No obstant això, no és l’únic temor masculí en terreny capil·lar. A continuació, ens endinsem en l’univers del cabell dels homes per parlar dels principals problemes capil·lars masculins i, sobretot, de les seves solucions.

Quedar-se calb, el gran terror
Perdre densitat capil·lar a la zona davantera -amb l’aparició d’entrades- o en l’àrea de la coroneta pot obsessionar a molts homes que han gaudit durant molt de temps d’un cabell sa i radiant. La predisposició genètica juga un paper clau en l’alopècia crònica, així que només cal posar atenció a la densitat capil·lar dels antecedents masculins per fer-se una idea del futur del cabell. No obstant això, la tecnologia ha avançat molt i en l’actualitat hi ha un gran arsenal de productes capil·lars que combaten aquest tipus d’alopècia.

La caspa, una mala companya
Com et vam explicar a Dossier cabell: Què puc fer per eliminar la caspa?, aquest és un dels principals problemes capil·lars i afecta homes i dones. El 30% de la població masculina la pateix i no n’hi ha prou amb retirar la seva presència de les nostres peces. És possible tallar el problema si comptes amb els aliats indicats.

La batalla amb el greix no desitjada
Quan el cabell pateix un excés de sèu presenta una aparença de brutícia que no és gens atractiva. Deixa de dissimular el problema amb productes de styling efecte wet i posa solució al problema, apostant per cosmètics capil·lars especialment dissenyats per a solucionar aquesta situació.

Per www.bellezaactiva.com / AMIC

Switch to mobile version