Autor Societat
13 Novembre 2017 a 18:00

La Diputació ofereix assessorament gratuït sobre reclamacions per clàusules abusives dels bancs

Amb la col·laboració de diversos col·legis d’advocats

DIBA clausula sol

La Diputació de Barcelona ofereix a la ciutadania 1.000 hores mensuals d’assessorament gratuït sobre reclamacions per clàusules abusives dels bancs, amb la col·laboració de diversos col·legis d’advocats.

La Diputació de Barcelona ha estès a tota la demarcació aquest servei d’assessorament a partir de la signatura de convenis amb els il·lustres col·legis d’advocats de Barcelona, Mataró, Sant Feliu de Llobregat, Sabadell, Vic, Granollers i Manresa.

Aquests acords amb els col·legis professionals se sumen a les accions de suport als consumidors que la Diputació està impulsant des de fa mesos per acompanyar a la ciutadania en les seves reclamacions per les clàusules abusives en contractes hipotecaris. Per donar resposta als afectats, la corporació ha augmentat enguany fins als 2 milions d’euros el pressupost destinat als Serveis Públics de Consum de la demarcació. També ha intensificat la formació específica als tècnics d’aquests Serveis (77 municipals i 7 comarcals) i ha contractat les associacions de consumidors més representatives per fer 150 xerrades i tallers arreu del territori. Recordem que en els 224 ajuntaments de la província que no disposen d’oficina de consum pròpia, és la Diputació qui presta el servei d’atenció a les persones consumidores a través de les Unitats Mòbils d’Informació al Consumidor.

Switch to mobile version