Autor Societat
1 Octubre 2017 a 10:00

La Generalitat dicta els serveis mínims davant les convocatòries de vaga general

Del 2 al 13 d’octubre

josep ginesta vaga general

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha dictat l’ordre de serveis mínims corresponent a les diferents convocatòries de vaga general fetes pels sindicats CGT, INTERSINDICAL CSC, COS i INTERSINDICAL ALTERNATIVA DE CATALUNYA des del dia 2 fins al dia 13 d’octubre.
El Departament ha procedit a fixar els serveis mínims que s’han de prestar els dies de vaga general en l’àmbit de les competències que són titularitat de la Generalitat de Catalunya per tal de garantir els serveis essencials per a les persones i l’exercici legítim del dret de vaga.
A continuació, s’adjunta l’ordre de serveis mínims dels sectors que són competència de la Generalitat de Catalunya.
http://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/docs/2017/09/29/13/35/38ac08c0-4d0d-41fc-a0c3-5f89449ac564.pdf
Switch to mobile version