Autor Societat
11 Agost 2017 a 10:00

Concursos fotogràfics a la Xarxa de Parcs Naturals

Per aquesta tardor

Concurs_foto_Garraf_diba

Diferents espais de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona convoquen per aquesta tardor, concursos fotogràfics per recollir la bellesa dels seus paisatges. Concretament, en aquests moments hi ha convocada la 9a edició del concurs del Parc de la Serralada Litoral i la 23a edició del concurs dels parcs del Garraf, Olèrdola i Foix.

El concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral, que compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia, hi ha dues categories, una per al públic en general, i una altra per a infants de fins a 12 anys. El tema d’aquesta 9a convocatòria són els 25 anys del Parc, que se celebren aquest 2017, i les fotografies s’han de realitzar dins l’àmbit del Parc. El termini de presentació d’originals acaba el 15 de setembre. Totes les fotografies, amb un màxim de quatre per autor, han de ser inèdites i han d’anar acompanyades d’un formulari de participació.Periòdicament, les fotografies s’incorporaran a la pàgina web i al Facebook del Parc de la Serralada Litoral. Els visitants podran marcar-les amb un “M’agrada” i el resultat de la votació a Facebook determinarà el Premi del públic.

Per la seva banda, els parcs del Garraf, Olèrdola i Foix convoquen la 23ena edició del seu concurs de fotografia, inclòs dins el programa Viu el parc i que organitzen conjuntament amb el Grup de Fotografia Experimental de Castelldefels.

Per aquesta convocatòria ‘estableixen dues modalitats temàtiques: una que inclogui qualsevol aspecte del Parc del Garraf, del Parc d’Olèrdola i del Parc del Foix, i una altra per a qualsevol instantània dels actes de la Festa Major del Parc que se celebrarà el diumenge 6 de novembre al castell d’Olèrdola. Les obres es presentaran o s’enviaran dins d’un sobre, fins el dia 21 de novembre del 2017 a l’Ajuntament de Castelldefels.

El concurs és obert a qualsevol persona afeccionada a la fotografia i s’hi podran presentar fins a un mà­xim de tres fotografies, en cadascuna de les modalitats, utilitzant qualsevol procediment, tant en blanc i negre com en color. Les fotografies han de ser sobre paper fotogràfic i el format de les fotografies és lliure, però han d’anar muntades sobre una cartolina blanca o negra de 30×40 cm i amb un gruix no superior a 2 mm.

Switch to mobile version