Autor Economia
11 Agost 2017 a 15:00

CaixaBank obre una oficina de representació a Lima

Per donar suport a la internacionalització de les empreses

Nova oficina CaixaBank Brasil

Nova oficina CaixaBank Brasil

CaixaBank ha obert una oficina de representació a la capital del Perú, Lima, amb l’objectiu de potenciar l’acompanyament internacional a les empreses. L’obertura reforça la presència de l’entitat en un país que, d’acord amb les previsions de creixement, ofereix bones oportunitats a les empreses espanyoles en 2017.

Des de la nova oficina, ubicada a l’Avinguda Javier Prado Este (un dels principals eixos de negoci de la ciutat de Lima), CaixaBank donarà suport a les activitats de comerç exterior i als projectes d’inversió d’empreses espanyoles amb activitat al Perú i també d’empreses peruanes que operen a Espanya. A més, l’oficina permetrà a l’entitat presidida per Jordi Gual i de la qual Gonzalo Gortázar és conseller delegat estrènyer més la relació amb les institucions financeres locals, la qual cosa incrementarà el suport a les activitats dels clients de CaixaBank.

Segons les previsions de la Comissió Econòmica per Amèrica Llatina i el Carib, l’economia peruana creixerà un 3,9% el 2017 i un 4% el 2018. Un dels eixos de creixement del país són les exportacions que estan augmentant a un ritme de 3,5% anual (dades de 2015) i que estan marcades pel pes del sector miner, on es concentra el 55% del total del creixement exterior del país. Per la seva banda, el consum privat s’ha configurat com un altre factor clau pel Perú i ha crescut durant els darrers dos anys al voltant del 3,5%.

Creixement a Amèrica del Sud

L’obertura al Perú suposa reforçar el servei de CaixaBank a Amèrica del Sud, on l’entitat ja suma quatre oficines: Santiago de Xile (Xile), Bogotà (Colòmbia), Sao Paulo (Brasil) i Lima (Perú), Tanmateix, la presència internacional de CaixaBank s’amplia a un total de 25 punts, repartits en 17 països.

Mitjançant aquesta xarxa, CaixaBank ofereix assessorament a empreses espanyoles amb projectes a l’estranger i a empreses multinacionals europees amb filial a Espanya. La seva proposta es distingeix especialment per un alt nivell de personalització a l’atenció, la seva agilitat i un compromís total amb la màxima qualitat del servei. De fet, el juliol de 2017, el servei de banca internacional de CaixaBank ha renovat la certificació AENOR, que acredita l’excel·lència en el seu model de gestió.

Sobre la xarxa internacional de CaixaBank

La xarxa internacional de CaixaBank compta amb oficines de representació i sucursals internacionals.

Les oficines de representació estan especialitzades a les empreses espanyoles o amb presència a Espanya que desitgen operar a altres mercats. A més de les quatre oficines americanes, CaixaBank té oficines de representació situades a París (França), Milà (Itàlia), Frankfort (Alemanya), Istanbul (Turquia), Pequín, Xangai i Hong Kong (Xina), Dubai (Emirats Àrabs Units), Nova Delhi (Índia), El Caire (Egipte), Nova York (Estats Units), Singapur i Johannesburg (Sud-àfrica).

A més, CaixaBank compta a una xarxa de sucursals internacionals, amb llicència bancària per oferir tot tipus de serveis bancaris i de finançament. Actualment, l’entitat financera té sucursals a Londres (Regne Unit); Casablanca, Tànger i Agadir (Marroc); i Varsòvia (Polònia).

D’altra banda, CaixaBank manté acords amb bancs internacionals per facilitar l’operativa internacional de les empreses a qualsevol lloc del món.

Switch to mobile version