Autor Articles i estudis
8 Juliol 2017 a 12:00

Hidratació facial: la dosi essencial de bellesa que necessites

bellesa hidratacio

En l’època estival, hem de saciar la set de la nostra pell. Les altes temperatures contribueixen a augmentar els nivells de sequedat cutània i això es tradueix en un aspecte apagat i envellit. Recorda que l’aigua és la dosi de vida que sempre necessita la dermis: no hi ha millor regal per al nostre cutis que una bona hidratació facial. Acaba amb algunes falses creences que tenim sobre la cura hidratant de la pell i descobreix els cosmètics que et proposem.

Mites de la hidratació

  1. La hidratació només afecta les pells seques o amb tendència a seca. FALS. Totes les pells perden la seva capacitat de retenir aigua a la capa còrnia, i per tant, es deshidraten. Sí que és veritat que la pell seca té un major dèficit d’aigua que les grasses, per la qual cosa pateix el descament més fàcil i ràpidament que els altres tipus de dermis. No és veritat que les pells grasses estiguin convenientment hidratades de per si i que les cremes hidratants no fan més que augmentar el greix de la pell. Consell: Determina quin tipus de pell tens i adapta el tractament hidratant més adequat per a tu. Hi ha cremes enriquides de textura envoltants i elements nutritius per a pells seques, i fórmules fluides i amb partícules matificants per a pells grasses i mixtes.
  2. Amb els anys, la pell envelleix però la hidratació és la mateixa que durant la joventut. FALS. Partim de la base que “aigua és igual a joventut”. L’envelliment cutani es produeix per la falta d’hidratació, que creix a mesura que passen els anys. Consell: Mantingues la teva pell ben hidratada sempre, perquè és el millor truc de bellesa per conservar la pell jove. Si el teu cutis té la suficient dosi d’aigua, les arrugues es retarden a aparèixer.
  3. El cutis s’acostuma a la teva crema hidratant diària, per això, amb el temps cal canviar-la per una específica (anti-edat, nutritiva …) FALS. No ens passa amb el xampú habitual, ni amb la crema de cada dia. Els cosmètics no deixen d’actuar perquè els utilitzem durant anys, segueixen actuant igual a la nostra pell o en el cabell. Simplement cal anar complementant la rutina de cura facial, depenent de les necessitats de cada moment, però no substituir la crema hidratant per una específica. Consell: Aposta pels productes en sèrum, que garanteixen un tractament eficaç i complet de forma fàcil i senzilla.
  4. Un cutis ben hidratat absorbeix millor els beneficis específics dels cosmètics. VERDADER. A més, necessitem una dosi menor de crema, de manera que els avantatges també es tradueixen a la butxaca. Consell: Si utilitzes una crema hidratant en la teva rutina de cura matutina, a la nit fes servir un producte específic. Una altra opció és premiar la teva pell amb un sèrum hidratant i aplicar a continuació un tractament facial definit.
  5. Si la meva pell té tendència acneica, no hauries d’utilitzar crema hidratant, doncs accelera i fomenta l’aparició de grans. FALS. En l’actualitat, les fórmules cosmètiques han avançat molt i hi ha productes hidratants, matificants i que redueixen el sèu. Consell: La pell grassa necessita les seves cures específiques. Si no, es torna sensible, reactiva i acaba envellint més tard però de manera molt intensa.

Per Belleza Activa / AMIC

Els nostres aliats hidratants

– Royalnigth i Royalday de Keynaut que utilitza la ciència Epigenètica per millorar resultats

La podeu comprar a:

http://www.keynaut.com/naturalcosmetic/tienda

-Crema de dia Azulene Crema de Nit Colageno de Byssense

i si voleu més informació, podeu contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com

Switch to mobile version