Autor La recepta
21 Juny 2017 a 12:00

Coca de pinyons

coca_de_pinyons

Ingredients:
  • 350 g – Farina
  • 100 g – Sucre
  • 100 g – Mantega
  • 2 – Ous
  • 20 g – Llevat en pols
  • ½ got – Llet
  • 1 branca – Canyella
  • 1/2 – Pell de llimona ratllada
  • Pinyons
Preparació:

Escalfeu la llet amb la branca de canyella per aromatitzar-la.
Barregeu la farina amb el llevat, el sucre, els ous, la mantega, la llimona i la llet.
Treballeu-ho fins a obtenir una massa homogènia.
Estireu la massa en forma ovalada, pinteu-la amb ou batut i guarniu-la amb els pinyons i el sucre.
Deixeu-la reposar 15 minuts a temperatura ambient i coeu-la al forn calent fins que sigui rossa.

Categoria: Postres i dolços.
Font: Corpus Culinari Català
Switch to mobile version