Autor La recepta
28 Juny 2017 a 12:00

Arròs caldós amb rap, cloïsses i llagostins

arròs caldos amb rap cloïses

Foto: Restaurant El Molí dels Avis

Ingredients:
  • 450 g – Arròs del Delta de l’Ebre
  • 500 g – Rap
  • 12 – Cloïsses
  • 8 – Llagostins
  • 1,5 l – Fumet de peix de roca
  • All
  • Julivert
  • 1 – Tomàquet
  • Oli
  • Sal
  • Safrà
  • Pebrot roig de la Vera fumat
Introducció:
La peculiaritat d’aquest plat és la fusió de la vessant marinera amb el safrà, especialitat del Restaurant Molí dels Avis
Preparació:
Posem una cassola al foc, amb un raig d’oli d’liva, un bri de safra i, a mig escalfar, hi afegim la picada (all, julivert i tomàquet).
Un cop sofregida la picada, hi afegim l’arròs i seguim sofregint fins a daurar el grà d’arròs.
D’altra banda, escalfem el fumet de peix i, un cop estigui ja ben calent, l’afegirem a l’arròs i deixarem que trenqui a bullir.
Afegim un bri de pebrot roig fumat i sal.
Ho deixem coure durant 15 minuts.
Hi afegim el rap, les cloïsses i els llagostins.
Esperem uns 10 minuts més i retirem la cassola del foc.
Ho deixem reposar 5 minuts abans de servir.
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Restaurant el Molí dels Avis
Switch to mobile version