Autor La recepta
14 Febrer 2017 a 12:00

Ou, carxofes i foie d’ànec

ou-carxofes-foie

Ingredients:
  • 2 – Ous
  • 2 – Carxofes
  • 2 medallons – Foie d’ànec
  • Oli d’oliva verge extra
Introducció:

Plat ideal per elaborar en la temporada de les carxofes.

Preparació:

Netegem i laminem les carxofes.

Posem una cassola al foc amb oli d’oliva verge i tot seguit fregim les lamines de carxofa, i ho reservem.

Fem els ous fregits.

Passem els medallons de foie d’ànec per la planxa uns 2 minuts.

Tot seguit passem a emplatar, posem la carxofa al fons del plat, damunt posem l’ou i damunt d’aquest hi afegim el foie d’ànec.

Li afegim  un toc de sal Maldon i bon profit!

Categoria: Altres receptes.
Font: Hotel Restaurant Diego
Switch to mobile version