Autor Cultura
18 Gener 2017 a 18:00

Programació de la temporada de Divendres amb…,

Al CaixaForum de Barcelona

Ramon-Maiden-marylin caixaforum

L’Obra Social ”la Caixa” presenta la nova programació de la temporada de Divendres amb…, el cicle destinat a potenciar la difusió de les últimes tendències artístiques a través de presentacions amb alguns dels creadors més destacats del moment. Un concepte de trobada més distés de l’habitual, on el que es busca és la proximitat i la interacció directa entre l’artista i el públic.

La proposta va néixer ara fa 4 anys sota el títol Divendres amb artistes (dins la programació del programa DNIT). Una iniciativa que reuneix artistes i col·lectius perquè presentin els seus treballs i la seva trajectòria artítstica en un context original i trencador i que permeti al públic conèixer en primera persona i de forma pròxima i interactiva el procés de creació de les seves obres, els seus inicis i les vicissituds de la seva carrera.

L’Obra Social ”la Caixa” consolida així l’aposta per una línia de programació que es dirigeix al públic jove,  interessat en conèixer de prop als creadors més destacats en diferents àmbits com el disseny, la fotografia, el cinema, la il·lustració, el còmic, el vídeoart, la literatura, la música i les noves tecnologies.

Des del mes de gener fins l’abril, CaixaForum Barcelona rebrà els següentes artistes:

DIVENDRES 20 DE GENER

Divendres amb…
CRISTINA OTERO
Divendres 20 de gener, a las 20.00 h. Preu: 4 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)

Què significa ser fotògrafa avui en dia? Com influeix en una carrera artística tenir una exposició individual amb només 15 anys? Quin és el camí que explica una trajectòria que comença a Galícia i que avui arriba a Canadà, el Regne Unit, Alemanya i Brasil, entre d’altres països? Quin paper tenen les xarxes socials en la difusió d’una obra?

La fotògrafa Cristina Otero (Pontevedra, 1995) serà a Barcelona per compartir el treball que l’ha convertida en una autèntica revelació, avalada en els circuits artístics tradicionals i seguida a les xarxes socials per milers i milers d’admiradors.

DIVENDRES 17 DE FEBRER

Divendres amb…
RAMON MAIDEN
Divendres 17 de febrer, a las 20.00 h. Preu: 4 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)

Amb un bolígraf, Ramon Maiden reinterpreta els personatges d’un imaginari format bàsicament per pin-ups, estampes religioses, revistes mèdiques i imatges vintage. Autodidacta, ha fet de la seva passió pel tatuatge, la tinta i els viatges un estil propi que no deixa indiferent a ningú. Darrerament el seu treball està essent reconegut fora de casa nostra, amb exposicions individuals a Londres i Nova York.

 DIVENDRES 24 DE MARÇ

Divendres amb…
AJO
Divendres 24 de març, a las 20.00 h. Preu: 4 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)

“Busco problemas a la altura de mis soluciones” o “Qué ganas me dieron anoche de desenchufar la luna/ y salir corriendo a la calle para quejarme a oscuras”. El to irònic i la delicada contundència d’aquests dos poemes diuen molt de l’estil i el caràcter de la seva autora. Ajo és, sobretot, una gran micropoeta, però a més és també cantant, agitadora cultural i un personatge de referència de la contracultura madrilenya.

DIVENDRES 21 D’ABRIL

Divendres amb…
AMAIA ARRAZOLA
Divendres 21 d’abril, a las 20.00 h. Preu: 4 € (50% de descompte clients ”la Caixa”)
La il·lustradora basca Amaia Arrazola va començar la seva trajectòria professional en l’àmbit de la publicitat. Llavors vivia a Madrid, però un dia va decidir deixar-ho tot, venir a viure a Barcelona i començar de zero. Actualment és una de les il·lustradores més reconeguda de l’Estat espanyol.

Switch to mobile version