Autor Cinema, teatre i televisió
20 Gener 2017 a 18:00

‘Blinky Bill, el coala’ i ‘El regal de la Molly Monstre’ s’estrenen en català

Avui divendres

cinema catala 2017.01.20

Els films d’animació infantil Blinky Bill, el coala i El regal de la Molly Monstre s’estrenen doblats al català avui divendres, 20 de gener. El doblatge d’aquestes pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Blinky Bill, el coala
El film està protagonitzat per Blinky Bill, el petit coala creat per l’escriptora Dorothy Wall el 1933 i que ha esdevingut un personatge clàssic dels llibres infantils a Austràlia.  La pel·lícula ha estat dirigida per Deane Taylor, Noel Cleary, Alexs Stadermann i Alex Weight. La cinta ha estat distribuïda per Flins i Pinículas, que aquest desembre ha estrenat en versió catalana Pelé, el naixement d’una estrella.
Blinky Bill és un jove coala que s’embarca en un viatge a través de l’Austràlia més perillosa i salvatge amb l’objectiu de trobar el seu pare, que tots donen per perdut. Al llarg del seu camí anirà fent amics que l’ajudaran a sobreviure durant l’aventura.
El film es projectarà a:
Cinesa Diagonal Mar (Barcelona)
Cinesa Heron City (Barcelona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Multicines Bages (Manresa)
Reus Palace (Reus)
Cines Imperial (Sabadell)
Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Multicines Sucre (Vic)
El regal de la Molly Monstre
 
Aquest film alemany distribuït per Pack Magic ha estat dirigit per Matthias Bruhn, Michael Ekbladh i Ted Sieger.
Quan els pares de la Molly Monstre inicien el viatge amb l’ou que conté el seu futur germà, ella s’adona que s’han deixat un regal important i inicia també el viatge amb el seu amic Edison, una joguina de corda que té vida pròpia.
La pel·lícula ha estat reconeguda amb els premis Shanghai IFF 2016, Golden Goblet Award i el director ha estat nominat com a Director de l’any al Cartoon Movie.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Zumzeig Cinema (Barcelona)
Cinema Rambla de l’Art (Cambrils)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Cinemes Majèstic (Tàrrega)
JCA Cinemes Valls (Valls)
Podeu consultar la cartellera de cinema en català al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català  o al @cat_cine
Switch to mobile version