Autor Articles i estudis
26 Novembre 2016 a 12:00

Descobreix els cinc errors que comets en la teva rutina de bellesa

Bellesa 5 error maquillatge

I si et dic que hi ha cinc errors bàsics que comets en la teva rutina beauty? No ets tu, som tots els que caiem en aquests gestos involuntaris cada dia. Els fem per inèrcia, per imitació o mals consells. Douglas ens explica quins són aquests cinc errors, i ens diu com solucionar-los. A què estàs esperant per treure’t més partit? Pren nota!

  • Fregar els canells després d’aplicar el perfum. Estem en una botiga de cosmètica i testem els perfums al canell. Després, immediatament, com un acte reflex, freguem un amb l’altre … El mateix gest també ho fem a casa amb qualsevol perfum. Però… per què? Per costum i per desconeixement. En fregar els canells, piquem les partícules essencials que componen el perfum, provocant que es desprengui l’aroma, modificant l’olor original i alternat la durada d’aquest.
  • Provar el to de maquillatge al canell o al rostre. Si acabem de dir que testem malament els perfums, fem el mateix amb el maquillatge. Qui ens ha dit que la prova sobre el canell ens dirà el color ideal per al nostre rostre? Tampoc té sentit que ho fem sobre la cara maquillada, ja que el to testat es barrejarà amb el qual portem prèviament. En definitiva, que no, que prenguem nota: les pols i les cremes de color s’han de testar al coll, la zona que més delata la idoneïtat del to triat. A més, com ja t’hem recomanat en altres vegades, recorda no deixar-te portar pel mite occidental de posar-te morena a base de maquillatge. Si vols posar en pràctica aquests consells, pots fer-ho amb Air Mat, de Bourjois, un fons de maquillatge que deixa una pell perfecta amb un acabat mat molt natural. Està disponible en 8 tons. El seu preu: 13,6 € / 30ml.
  • Aplicar la crema hidratant amb moviments circulars. Et poses davant del mirall, obres el teu pot de crema i te la poses a la cara en cercles, amb empenta, i amb la satisfacció que va a actuar en les zones claus de la cara. El que no sabem és que aquest moviment circular és en algunes fases descendent i això fomenta la baixada muscular. És a dir: accelera la caiguda natural que apareix de forma progressiva en el nostre rostre amb el pas dels anys. Llavors… com hem d’aplicar la crema? Molt senzill: amb dos o tres dits, en línia recta i en sentit ascendent, recorre tota la cara i la part superior del coll, intentant generar un efecte lífting.
  • Fregar el contorn d’ulls com si volguessis esborrar les ulleres. Els productes cosmètics ens ajuden a millorar la nostra imatge, però no fan miracles, i sobretot si els apliquem malament. El contorn d’ulls no s’ha de col·locar arrossegant les puntes dels dits sobre la pròpia ullera, perquè, en comptes de dissimular, augmentarem la seva visibilitat. La forma correcta és la següent: s’aplica el producte donant petits tocs (tapping) sobre l’os dels pòmuls (la zona que permet descongestionar tota la regió).
  • Utilitzar productes que porten oberts anys. Qui no ha descobert una crema solar a la bossa de platja de l’any passat i l’ha utilitzat? O el body lotion d’un estoig de perfum que et van regalar fa temps i que encara estava a l’armari? Sí, ho hem fet, però millor que deixem aquest costum. Un cop obert, cada producte té una durada concreta i, quan es passa el límit, els seus principis actius es poden corrompre. Així que utilitzar una crema solar de fa anys no et garanteix una bona protecció… Te les seguiràs jugant?Per Belleza Activa / AMIC
Switch to mobile version