Autor Cinema, teatre i televisió
18 Novembre 2016 a 18:00

Bèsties fantàstiques i on trobar-les’, ‘Guerrera’ i ‘Chevalier’ s’estrenen avui divendres

En català

cinema en catala 2016.11.19

Avui divendres s’estrena el film Bèsties fantàstiques i on trobar-les, en versió doblada al català, i els films Guerrera i Chevalier, en versió original subtitulada en català. El doblatge i la subtitulació dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Bèsties fantàstiques i on trobar-les
David Yates, que ja havia dirigit els últims 4 films de Harry Potter, es torna a posar al capdavant de la nova pel·lícula de la Warner sobre l’univers màgic creat per J. K. Rowling. Aquest 2016, la Warner ha estrenat en català el film Cigonyes.
La pel·lícula està interpretada per Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Ezra Miller, Colin Farrell, Samantha Morton, Jon Voight, Gemma Chan, Carmen Ejogo i Ron Perlman.
El film està ambientat 70 anys abans del fets narrats a Harry Potter i la Pedra Filosofal. L’acció se centra en Newt Scamander, un treballador de la Conselleria d’Afers Màgics que protagonitza una aventura frenètica a la recerca i captura de criatures fantàstiques enmig de Nova York.
Guerrera
Aquest film alemany està dirigit per David Wnendt i interpretat per Alina Levshin, Jella Haase, Sayed Ahmad, Gerdy Zint, Lukas Steltner, Uwe Preuss, Winnie Böwe i Rosa Enskat. El film és de Paycom Multimedia, que aquest 2016 ha estrenat en català L’assassinat d’un gat, La passió de Port Talbot, Els Andersson a la neu, El fill pròdig, Albert, Small Time i El pinzell màgic.
És un drama basat en fets reals. La Marisa és una noia jove, neonazi, agressiva, que manifesta contínuament el seu odi als estrangers, als polítics, al capitalisme i a la policia. Per a ella tots són responsables que el seu xicot sigui a la presó i que el seu món s’esfondri. Conèixer un jove refugiat afganès al supermercat on treballa la fa començar a canviar.
Chevalier
El film ha estat dirigit per Athina Rachel Tsangari i  interpretat per Giannis Drakopoulos, Kostas Filippoglou, Yiorgos Kendros, Panos Koronis, Vangelis Mourikis, Nikos Orphanos, Efthymis Papadimitriou, Giorgos Pyrpassopoulos i Sakis Rouvas.
Un grup d’homes que naveguen en un iot de luxe enmig del mar Egeu protagonitzen aquesta comèdia grega. L’avorriment fa que comencin un joc competitiu per veure qui fa més bé o més malament coses com fer la migdiada, tenyir-se els cabells, cantar, fer fotos i ensenyar-les, etc.
El film és de la productora Noucinemart, que aquest 2016 ha estrena en VOSC els films In the basement I Cemetery of Splendour.
Podeu consultar la cartellera de cinema en català al Portal Cinema en català
Switch to mobile version