Autor Cinema, teatre i televisió
2 Agost 2016 a 18:00

Crítica cinematogràfica: El plan B

Una comedia més

El plan B

COMEDIA. EE.UU. Estrenada: 2010. Dirigida per: Alan Poul. Repartiment: Jennifer Lopez, Alex O’Loughin, Anthony Anderson. Duració: 106 min

Una dona soltera que aparentment ho té tot s’adona que li falta el que ha desitjat durant tota la seva vida: una família. Davant aquesta disjuntiva decideix anar a un centre d’inseminació per fer realitat el seu somni. Però com no, al sortir es troba amb l’home de la seva vida. Aquesta és la sinopsis d’un dels films més poc valorats dins les comèdies romàntiques: El plan B

El film, protagonitzat per la carismàtica Jennifer Lopez té un munt de decadències, entre elles un gir argumental que no sigui previsible, i certes explicacions sobre la vida d’alguns dels personatges secundaris. A més, la falta de modernitat la deixa en un sense sentit ple de incoherències que fan que es perdi la gràcia.

Tot i els esforços d’actors secundaris com Melissa McCarthy, el film manca d’originalitat i innovació, fet que el deixa a la llista dels films que haguessin pogut ser i no van ser.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

 

Switch to mobile version