Autor La recepta
27 Juny 2016 a 12:00

Què en saps de … ? CEBA VERD

 

cof

També coneguda com ceba tendra o ceba de verdeo, és una varietat de la allium cep , de tiges verdes però amb el bulb típic de les cebes.

Algunes de les seves característiques :

  • Sabor més suau que el de la ceba blanca, té un cert gust picant, si es consumeixen crues. Si es cuinen , el seu gust serà dolç i tindran una textura tendra.
  • Composta en un 90% per aigua, la fa una verdura baixa en calories.
  • Alt contingut en potassi ( diürètic i regulador ) , fòsfor , magnesi , calci i ferro.
  • Conté vitamines del grup B , C i E
  • Ampli ús en cuina, en brous i sopes, sofregits i sobretot en amanides , on aporta aquest punt de dolçor.

Consell

 Davant picades d’insectes s’acudeix a ella, donat el seu poder desinfectant, aplicant- sobre la pell.

Switch to mobile version