Autor Política
14 Juny 2016 a 10:00

PIMEC presenta les seves propostes a les eleccions del 26J

Els candidats a les eleccions assistiran a la 29a edició dels Premis Pimes

PIMEC // Imatge cedida per pimec

PIMEC // Imatge cedida per pimec

Amb motiu de les eleccions generals del pròxim diumenge, 26 de juny, PIMEC ha lliurat als diferents partits amb representació parlamentària les seves propostes per millorar l’entorn en què operen les pimes i els autònoms.

El document recull propostes concretes debatudes per experts en cada una de les matèries, agrupades en dotze àmbits temàtics: morositat i finançament, fiscalitat, marc laboral, formació i ocupació, política energètica, emprenedoria i autònoms, internacionalització, infraestructures, contractació pública, segona oportunitat, medi ambient i comerç.

Davant la nova convocatòria d’eleccions, el president de PIMEC, Josep González, assenyala: “No ens preocupen els processos electorals sempre que es governi des del primer fins a l’últim dia”. En aquest sentit, afegeix que tants mesos d’incerteses com hem viscut, poden afectar l’economia i la bona marxa del país i, per tant, demana responsabilitat política a tots els candidats.

La patronal ha decidit no organitzar cap esmorzar-debat electoral, com fa habitualment davant d’una cita electoral, donada la proximitat amb les darreres eleccions generals i a què no s’han produït canvis substancials en les candidatures ni en els programes electorals dels diferents partits.

Està previst, però, que els candidats a les eleccions generals assisteixin a la 29a edició dels Premis Pimes, que se celebraran el pròxim 20 de juny a la sala Oval del MNAC, i es reuneixin tots en una mateixa taula durant el lliurament dels guardons.

Switch to mobile version