Autor Cinema, teatre i televisió
14 Juny 2016 a 18:00

Crítica cinematogràfica: Notting Hill

Comèdia romàntic tradicional

 Notting Hill

ROMANÇ. Regne Unit. Estrenada: 1999. Dirigida per: Roger Michell. Repartiment: Hugh Grant, Julia Roberts, Rhys Ifans. Duració: 124 min

Una llibreria de viatges (The Travel book) al vell mig de Notting Hill atesa per Hugh Grant. Aquest indret és on la bella Julia Roberts i l’atractiu Hugh Grant s’enamoren. Tots els amants de films d’amor amb tocs d’humor han vist més d’una vegada (i més de 3) el film de Roger Michell que rep el mateix nom del barri on l’acció principal transcorre: Notting Hill.

Botiguetes al carrer, cases amb portals blaus, gent extravagant a tots costats, i una jove actriu enamorada d’un dependent trist per la seva vida amorosa és el que donen sentit i coherència al film. Un amor impossible entre dues persones de mons molt diferents. Una premissa poc original però que gràcies a les actuacions dels dos grans protagonistes es dóna vida i alegria al film. Una forma d’impulsar somriures i animar a perseguir els somnis, res és impossible.

Però tot i que les interpretacions principals siguin admirables el que proporciona el riure són les actuacions dels pintorescs personatges secundaris, com la seva germana o el seu company de pis (qui finalment acaben junts).

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version