Autor Societat
1 Maig 2016 a 14:00

Nova reunió del Consell de Bombers Voluntaris

Es van establir les bases de la convocatòria de 350 places, per el mes de juny

consell Bombers Voluntaris

La reunió, que es va celebrar a la seu del Departament d’Interior, va comptar amb assistents de totes les Regions d’Emergències, així com dels Pompièrs d’Aran. En representació de la DGPEIS, va ser-hi el Director General i president del Consell Juli Gendrau, els subdirectors generals de la DGPEIS, els caps de totes les Regions d’Emergències i el Director de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya.
El Consell és l’òrgan col·legiat d’assessorament i consulta, adscrit a la DGPEIS, i constituït per representants del col·lectiu de bombers voluntaris de totes les Regions d’Emergències, d’una banda i de l’Administració, de l’altra.
 
Temes tractats en la sessió d’ahir
Durant la reunió es van tractar diversos temes de caràcter intern i d’interès per al col·lectiu. En aquesta línia, es va donar resposta a qüestions prèvies que havien estat plantejades pels bombers voluntaris. També, des de la DGPEIS i en col·laboració amb l’Escola de Bombers i Protecció Civil- ISPC, es va informar de la proposta de formació per als bombers voluntaris, la qual serà ofertada a tot el col·lectiu.
La propera convocatòria de 350 bombers voluntaris, prevista per al proper mes de juny va ser un altre dels punts tractats en la reunió, tot repassant el calendari previst. El Consell va donar per finalitzada la tasca del grup de treball, format per bombers voluntaris representants de les diferents Regions d’Emergències (escollits pel Consell), de la DGPEIS i de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya que ha estat estudiant i treballant els darrers mesos en el temari de la prova de coneixements i el contingut de la prova d’aptitud física d’aquesta propera convocatòria. Aquest temari va ser publicat al DOGC del passat 11 d’abril.
Switch to mobile version