Autor Societat
3 Maig 2016 a 14:00

Calidad Pascual dóna el toc solidari

A la final del ‘Cuiner de l’any’ d’Alimentària 2016

Pascual Entrega xec

Calidad Pascual ha entregat 350 quilos solidaris al Banc d’Aliments amb motiu de la visita del jurat de la final del VI Concurs ‘Cuiner de l’any’ d’Alimentària 2016 a l’estand de la companyia mitjançant una divertida i solidaria acció.

Alguns membres del jurat del certamen format per Martín Berasategui, Santi Elías, Oriol Castro, Joaquín Baeza, Diego Guerrero i José Carlos Fuentes s’han pesat juntament amb Ignacio Garcia-Cano, CEO-Director General Executiu de Calidad Pascual, per decidir els ‘quilos solidaris’ que s’oferien al Banc d’Aliments i que s’han entregat a Roser Brutau i Basté, vicepresidenta del Banc d’Aliments, mitjançant un xec acreditatiu.

Ignacio Garcia-Cano ha destacat que un dels grans objectius de la companyia és “ser responsables integralment al llarg de tota la nostra cadena de valor per generar benestar a les persones i desenvolupament social ja que està en la nostra identitat i ens ha preocupat des dels nostres inicis”.

Per la seva banda, Roser Brutau i Basté ha volgut agrair “el compromís i la col·laboració de Calidad Pascual amb el Banc d’Aliments de Barcelona per ajudar a garantir l’accés a totes les persones a una alimentació suficient, segura i saludable”.

Switch to mobile version