Autor Articles i estudis
15 Abril 2016 a 12:00

6 avantatges de comptar amb una gestoria comptable en línia

toquero gestoria-contable-online.2jpg

Internet ha arribat també per facilitar, i molt, el dia a dia en les empreses. Així, als serveis de la gestoria comptable tradicional se sumen els que tenen a veure amb la gestoria comptable en línia. ¿I això què suposa per als negocis? Podríem resumir-ho en quatre termes; estalvi, eficàcia, seguretat i comoditat.

En Toquero Assessors, conscients de les seves possibilitats, integrem el servei de gestoria comptable en línia a l’habitual servei d’assessoria tradicional. Amb els nostres serveis, la proximitat geogràfica ja no és un problema per a les empreses que vulguin comptar amb una solució idònia, incorporant l’assessoria comptable en línia i aprofitar-se de les seves avantatges.

Un servei de gestoria comptable online pot generar en un principi suspicàcies, però és un servei molt estès, que aporta nombrosos beneficis a l’empresa. Li expliquem 6:
1- És, sobretot, un sistema còmode. Per accedir al seu programa de gestoria comptable únicament necessitarà una connexió a Internet, podent fer-ho en el moment que ho desitgi.
2- Estalvi de temps, gràcies al servei d’assessorament integral, a través de telèfon, correu electrònic o vídeo conferència amb el gestor comptable. Amb aquesta eina evitarem desplaçar-nos a la gestoria, i estalviem l’espai físic que requereix l’emmagatzematge i classificació de factures i paperassa.

3- Podem obtenir informació sobre la situació de la nostra empresa en qualsevol moment, visualitzant a cop de ratolí les nostres despeses i situació comptable, cosa que ens permetrà prendre les millors decisions.

4- Té un menor cost econòmic. Sigui o no en línia, externalitzar el treball de gestoria comptable es tradueix en un cost inferior al que tindria la nostra empresa si incorporés al seu equip a aquest professional.
5- És un sistema segur. Encara que al principi pot generar desconfiança per no estar les dades i la informació arxivats en format físic, ha de saber que aquests queden emmagatzemats digitalment, realitzant còpies de seguretat cada vegada que s’afegeixen o modifiquen dades. Aquests estan protegits i només permetre l’accés de les persones autoritzades.
6- El treball es desenvolupa a través d’un programari que queda instal·lat a la seva empresa, a través del qual és possible gestionar factures, albarans i nòmines amb un sistema senzill, eficaç i molt intuïtiu. A més, ens permetrà anar confeccionant amb cada factura i cobrament els models fiscals que hem de presentar a Hisenda. En Toquero Assessors ens encarreguem de brindar la formació necessària per manejar aquest programari.
Així, la revolució a tots els nivells que suposa Internet posa a les mans la gestoria comptable en línia, una eina que li permetrà incrementar l’eficiència i rendibilitat de la seva empresa i aconseguir estalvis fiscals.

Switch to mobile version