Autor Societat
3 Febrer 2016 a 17:49

Una persona morta en un incendi d’habitatge

Al carrer Pasqual Madoz, número 28 de Mataró

Bombers de Mataró // Foto: Joan Murcia

Bombers de Mataró // Foto: Joan Murcia

Els Bombers de la Generalitat han rebut, a les 14.39 hores, l’avís del incendi  i immediatament s’han activat set dotacions dels Bombers, que han accedit al pis i han pogut extingir el foc, que estava completament desenvolupat, en mitja hora.
Un cop extingit, han localitzat el cos sense vida d’una persona a una de les habitacions del pis.
La víctima s’ha trobat calcinada i encara no ha estat identificada. A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra, que han destinat quatre patrulles, estan duent a terme les gestions amb el forense per fer les tasques d’aixecament i reconeixement.
Diversos testimonis han sentit una forta explosió, i sembla ser que aquesta és la hipòtesi més plausible de l’inici del siniestre, ja que hi havia restes de vidres al carrer. Segons Gas Natural no hi ha subministrament de gas natural a la finca. La causa de la deflagració encara no està determinada.
El foc ha calcinat completament dues habitacions, mentre que altres dues han quedat parcialment afectades. A més a més, tot l’immoble ha quedat ple de fum.
En aquests moments els Bombers de la Generalitat continuen revisant l’edifici per comprovar si l’estructura ha quedat malmesa.
Switch to mobile version