Autor Societat
28 Gener 2016 a 10:00

Es triplica el nombre d’altes d’autònoms i societats limitades a través dels PAE

Les dades són el resultat de l’últim Termòmetre PAE

PAE // Imatge cedida per la Diputació

PAE // Imatge cedida per la Diputació

L’any 2015, el nombre d’altes d’autònoms i societats limitades a la demarcació de Barcelona realitzades a través dels Punts d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), impulsats per la Diputació de Barcelona, van arribar a prop del miler, mentre que durant tot l’any 2014 només es van realitzar 349 altes.

Aquestes dades són el resultat de l’últim Termòmetre PAE, que fa referència al tercer quadrimestre de 2015, i que informa de les principals dades d’activitat dels Punts d’Atenció a l’Emprenedor de la demarcació.

L’informe, elaborat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació, presenta un rànquing d’altes de l’any en curs i de les altes acumulades des de la creació de cada punt. En aquest darrer any, el PAE de la Mancomunitat Intermunicipal Penedès – Garraf és el que ha registrat més altes.

Al termòmetre també s’informa, mitjançant gràfics, del nombre d’altes en relació a la tipologia de punts PAE  i de l’evolució anual d’altes realitzades des dels ens locals per al darrer any.

Aquesta informació s’actualitza i s’envia quadrimestralment amb l’objectiu principal d’informar, però també de promoure la tramitació, gratuïta i telemàtica, de constitució d’empreses a través dels PAE dels ens locals de la demarcació de Barcelona.

El setembre de 2013, la Diputació de Barcelona va signar un conveni amb el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme per promoure que els ens locals esdevinguessin punts PAE a través dels quals iniciar la tramitació de constitució de determinades formes jurídiques com la societat limitada (SL), la societat limitada nova empresa (SLNE) i els autònoms, de manera telemàtica i gratuïta.

Switch to mobile version