Autor Societat
4 Gener 2016 a 09:00

Detinguda a l’aeroport una parella de lladres temporers quan pretenien fugir

Els arrestats estaven a punt d’agafar un vol des del Prat per retornar a Xile

Mossos d'Esquadra

Un 45% menys de robatoris a establiments comercials de Premià de Mar // Foto: Joan Murcia

Els arrestats havien passat uns dies a Catalunya amb la intenció de robar en domicilis. Van cometre els il·lícits a Cerdanyola del Vallès i Premià de Mar

 Des de principis de novembre la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola del Vallès va detectar un augment de robatoris a interior de domicili en la seva demarcació i va iniciar una investigació per buscar-ne els autors

 El 11 de novembre la Unitat Operativa de Mobilitat (UOM) va identificar dos vehicles sospitosos en un control de trànsit en un àrea de servei de Montcada i Reixac. Arran d’aquests fets els agents d’investigació de Cerdanyola van relacionar els dos turismes amb els robatoris que s’estaven cometent a la zona.

 Els investigadors van esbrinar que els cotxes s’havien llogat en una companyia de l’aeroport del Prat i que serien retornats el 22 de desembre. A més, van determinar que els ocupants dels vehicles tenien la intenció de tornar al seu país i que, probablement, ho farien amb el material que havien sostret

 Per aquest motiu, el 22 de desembre els Mossos d’Esquadra van detenir la parella a l’aeroport quan es disposaven a embarcar amb destinació Xile i se’ls va intervenir l’equipatge.

  Dins les maletes els agents van trobar diversos objectes sostrets: per exemple, joies, rellotges d’alta gama, monedes de plata, telèfons mòbils, ordinadors portàtils i diners en efectiu. Provenien d’un robatori amb força en un domicili de Cerdanyola del Vallès i d’un altre il·lícit en una casa de Premià de Mar.

 Els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Prat de Llobregat el 25 de desembre i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs de la parella

Switch to mobile version