Autor Esports
19 Gener 2016 a 13:00

Derrota davant el Club Voleibol Terrassa

En el primer partit de la segona volta

voleibol terrassa- mataro

Les visitants van començar amb molta força, demostrant l’eficàcia en defensa i atacs que les ha portat a estar per damunt en la taula classificatòria. Així va finalitzar el primer set amb un marcador 21-25 per les de Terrassa.
Al segon i tercer set la poca concentració de les terrassenques, va permetre la remontada parcial de les mataronines que amb la realització d’atacs , sobretot per les centrals,  van fer-les guanyar els 2 sets per 25-16 i 25-23 i posar-se per davant.
Al quart set,però, la maduresa i la voluntat de les egarenques va retornar a la pista realitzant molt bones jugades, gràcies a la millora en defensa, els hi va permetre poder atacar amb més fluidessa i contundència i dificultar la defensa de l’equip local. Així el parcial va ser per les de Terrassa 10-25.
Finalment, la victòria es va veure lluitada en el tie brie on les egarenques no es van donar per vençudes i van acabar  guanyant el definitiu cinquè set amb un parcial de 10-15

Switch to mobile version