Autor Cinema, teatre i televisió
19 Gener 2016 a 18:00

Crítica cinematogràfica: Plan de escape

Acció al pur estil dels 90

Plan de escape

Plan de escape

THRILLER. EE.UU. Estrenada: 2013. Dirigida per: Mikael Hafström. Repartiment: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jim Caviezel, Amy Ryan. Duració: 116 min

Els dos actors referents del cinema d’acció, Schwarzenegger i Stallone, s’uneixen a Plan de escape per tal de retornar les característiques principals al gènere. El film recull el cinema d’acció dels 90 amb renovacions pertanyents a l’actualitat, una combinació que accentuada amb els actors aconsegueix un resultat molt favorable.

Com bé diu el nom, Plan de escape tracta d’uns presoners (Stallone i Schwarzenegger) que desitgen escapar-se de la presó d’alta seguretat on estan reclosos. Ambdós presoners uneixen forces per tal de sortir però els responsables de la presó faran el possible perquè no s’escapin.

Després de l’èxit de la saga de Los Mercenarios Stallone repeteix reunint actors del gènere en aquest film on el desplegament de mitjans i la realització és de millor qualitat i es nota en el l resultat:  més positiu.

Mikael Hafström, director de la cinta i de thrillers com 1408, agafa el control de Plan de escape i li dóna un gir totalment propici a l’acció que va donar nom als seus actors principals. Un film clàssic d’acció en un escenari totalment contemporani.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version