Autor Breus
26 Desembre 2015 a 10:30

Incendi al Carrer Josep Mª Pellicer

Una persona ferida de caràcter lleu a causa del incendi 
Una dona ha resultat ferida amb cremades de caràcter lleu a la mà, en l’incendi que va afectar el passat dijous a una habitació d’un pis del carrer Josep Maria Pellicer número 15, a Mataró. Els Bombers, que van ser alertats a les 19.46 hores, van desplaçar tres dotacions que a la seva arribada al lloc van comprovar que l’incendi, que havia cremat un edredó a una de les habitacions del pis, ja estava apagat. Així que els efectius van fer tasques d’inspecció i ventilació, ja que tot el pis havia quedat afectat pel fum.
 Fins al lloc també es van desplaçar efectius del SEM, que van atendre la ferida al lloc dels fets, i de la Policia Local.
Switch to mobile version