Autor Economia
9 Octubre 2015 a 13:00

Torrot Electric Europa presentarà a Milà una moto elèctrica amb 100 quilòmetres d’autonomia

L’alcalde de Mataró, David Bote, va visitar ahir l’empresa

Torrot Electric Europa presentarà a Milà una moto elèctrica amb 100 quilòmetres d'autonomia // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mataró

Torrot Electric Europa presentarà a Milà una moto elèctrica amb 100 quilòmetres d’autonomia // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mataró

L’empresa dedicada al disseny i fabricació de bicis i motocicletes elèctriques, Torrot Electric Europa, SL, que actualment té al mercat motocicletes infantils i bicicletes elèctriques, presentarà aquest mes a Milà un nou model de motocicleta i ciclomotor elèctrics per a adults. Aquest nou model permet tenir 100 km d’autonomia i té bateries extraïbles que es poden recarregar de manera independent al vehicle.

L’alcalde de Mataró, David Bote, acompanyat dels regidors de Promoció Econòmica i Via Pública, Miquel Rey i Núria Moreno respectivament, van visitar ahir al migdia aquesta empresa que actualment té una plantilla de 15 treballadors, a banda del personal extern. s.

Torrot és una històrica marca de bicis i motos fundada a Vitòria l’any 1948, i que als anys 70 va posar al mercat ciclomotors com la Mustang o la TT i va fabricar bicis com la Cross MX, antecessora de la mountain-bike i popularitzada per la sèrie “Verano Azul”. La marca, inactiva des dels anys 80, va ser recuperada al 2011 per un grup d’emprenedors, que l’han associat ara al sector dels vehicles elèctrics.

L’empresa, que es va instal·lar inicialment a Vidreres, té des del passat juny  les seves instal·lacions al polígon de Vallveric, a Mataró, recolzada per diferents partners tecnològics, entre ells Cetemmsa (ara inclòs a Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya), i també pel programa Invest in Mataró de l’oficina Mataró Empresa situada a Tecnocampus.

L’empresa compta amb una seixantena de punts de distribució, repartits a tot Espanya i amb presència a 25 països.

Switch to mobile version