Autor Societat
2 Octubre 2015 a 12:00

Mònica Terribas: “Quan tu ets periodista, tu no penses en quin mitjà treballes”

L’entrevista de l’Amic

Mònica Terribas és una periodista catalana i professora titular a la Universitat Pompeu Fabra. Entre el 2008 i el 201 va ser directora de la Televisió de Catalunya. Actualment, i després de ser consellera delegada i editora al diari Ara, dirigeix el programa “El matí de Catalunya Ràdio“.

es va llicenciar al 1991 a la UAB i es va doctorar en Filosofia a la Universitat de Stirling (Escòcia). Després de ser redactora a ràdio Cadena, va treballar a la televisió al costat de Joaquim Maria Puyal i des d’aleshores ha participat en diversos programes com Tres pics i repicó o Les dues cares.

Entre el 2002 i el 2008 va dirigir el programa La nit al dia i al 2008 va ser nomenada directora de la Televisió de Catalunya. Al 2012 es va incorporar al diari Ara com a consellera delegada i editora.

Actualment i des del 2013 és la directora del programa El matí de Catalunya Ràdio i professora del departament de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra, on imparteix docència a l’Àrea de Teoria de la Comunicació.

Switch to mobile version