Autor Societat
13 Octubre 2015 a 13:00

Els Mossos d’Esquadra de Premià col·laboren en la resolució de diversos robatoris perpetrats les darreres setmanes

Ja han ingressat a presó

Alguns dels objectes robats // Imatge cedida pels Mossos d'Esquadra

Alguns dels objectes robats // Imatge cedida pels Mossos d’Esquadra

Agents dels Mossos d’Esquadra de les unitats d’investigació de les comissaries de Cerdanyola del Vallès, Premià de Mar i Gavà han resol diversos robatoris en domicilis dels municipis d’Alella (Maresme), Viladecans (Baix Llobregat) i Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) perpetrats durant les darreres setmanes.

La detenció el passat 3 d’octubre de dos lladres per part de la Policia Local de Cerdanyola que va rebre una trucada d’un ciutadà en la qual s’alertava que s’estava produint un robatori en una casa del barri de Canaletes, ha permès la resolució d’aquest cas.

 En arribar els agents a la casa, van poder comprovar com un individu es trobava a la porta de l’immoble i dues persones més es trobaven al seu interior.  Tot i intentar fugir, finalment els agents van poder detenir a dos d’elles: un home i una dona de nacionalitat xilena, de 29 i 18 anys respectivament, i sense domicili conegut.

En l’escorcoll practicat amb posterioritat, els agents van trobar joies, telèfons mòbils,  eines per poder accedir als domicilis i un vehicle sostret a l’Hospitalet de Llobregat i que feien servir per amagar tot el botí que sostreien de diferents domicilis.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola es va fer càrrec de les diligències per investigar l’origen de totes les joies intervingudes en  la detenció. El treball conjunt amb les unitats d’investigació de Premià de Mar i Gavà va permetre determinar que part de les joies intervingudes havien estat sostretes en dues cases de la urbanització Nova Alella d’aquesta localitat del Maresme el mateix dia de la detenció i en dos domicilis més de Viladecans.

Els detinguts formarien part d’un grup criminal dedicat a realitzar robatoris amb força a domicilis. El seu modus operandi seria desplaçar-se a la cerca d’habitatges als qual sigui fàcil accedir-hi mitjançant vehicles sostrets. Un cop seleccionat l’habitatge, els lladres es repartien la feina, mentre un o dos d’ells vigilaven, les altres dues entraven a l’interior i es feien amb els objectes de valor.

Amb gran mobilitat geogràfica, els seus membres acostumen a no tenir antecedents policials, ja que s’instal·len al país durant un temps curt que aprofiten per delinquir.

Switch to mobile version