Autor Waterpolo
6 Octubre 2015 a 11:00

EL CN Mataró només aconsegueix empatar davant el CN Terrassa

Els maresmencs van anar bona part del partit per davant

Quadis CN Mataró 2015-2016 // Imatge del CN Mataró

Quadis CN Mataró 2015-2016 // Imatge del CN Mataró

Quadis CN Mataró 6 – CN Terrassa 6 

 

Quadis CN Mataró: Lloret, Veich, Bernabé, Corbalán (1), Fernández (1), Lindhout (1), Barbena, Bach, Codina, Lucas, Schnizler (3), Merino, Casabella.

Entrenador: Beto Fernández.

CN Terrassa: I. Aguilar, Serra, Granados (1), Alarcón (1), Ó. Aguilar (1), Chico, Sánchez (3), Pericas, Pérez, Galeev, Rodríguez, González, Albacete.

Entrenador: Dídac Cobacho.

 

Àrbitres: Cisneros i Torres.

Parcials: 2-2, 2-1, 1-1 i 1-2.

Resultat acumulat: 2-2, 4-3, 5-4, 6-6.

Evolució del marcador: (0-1, 1-1, 2-1, 2-2), (3-2, 3-3, 4-3), (5-3, 5-4), (5-5, 5-6, 6-6).

 

El CN Mataró va debutar a casa amb un empat a sis davant el CN Terrassa, que va oferir una bona imatge i va demostrar capacitat de reacció, capgirarant un marcador que a poc de finalitzar el tercer període els de casa tenien amb 5 a 3 favorable.

El primer període va ser molt igualat. Els de Terrassa s’avançaven en el marcador amb un gol de Ricard Alarcón en superioritat numèrica. L’holandès Lindhout empatava en la jugada següent i poc després els maresmencs s’avançaven per mitjà d’un gol de Schnizler. Abans del final d’aquest període, Fran Sánchez posava l’empat a 2.

El segon període va ser per l’equip local, que va ser molt perillós al contraatac. Fernández anotava el 3 a 2 i immediatament Álvaro Granados en una acció en home de més per empatava. Els de Beto Fernández van marxar al descans amb un avantatge mínim després que Corbalán batés Aguilar també en superioritat numèrica (4-3).

El matx es va posar coll amunt després de la represa. Schnizler situava el 5 a 3 a l’electrònic però a poc de finalitzar aquest tercer període, Fran Sánchez retallava distàncies amb una diana que esdevindria vital.

En el primer tram del darrer període els egarencs completaven un parcial de 0 a 3. Sánchez empatava a 5 i tot seguit Óscar Aguilar situava el Natació per davant (5-6) després de transformar un penal comès per l’holandès Lucas. A quatre minuts del final Schnizler restablia la igualtat en el marcador. Al final ambdós equips van disposar d’accions en superioritat per desfer l’empat, però l’electrònic ja no es va moure.

 

Switch to mobile version