Autor Cinema, teatre i televisió
19 Octubre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 19 i dimarts 20 d’octubre

Redención

Redención

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Año uno

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Harold Ramis i amb la interpretació de Jack Black, Michael Cera i Olivia Wilde

Quan Zed i Oh, dos nòmades, són expulsats del seu primitiu poblat, emprenen un viatge d’èpiques proporcions.

Antena 3

A les 22:40h cine amb Redención

Estrenada l’any 2013 sota la direcció d’Steven Knight i amb la interpretació de Jason Statham, Agata Buzek, Beneditc Wong

Joey Jones és un ex-soldat de les Forces Especials, rodamón i turmentat per un tràgic passat. Fart de les injustícies que veu constantment a la seva al voltant, els esdeveniments el porten a convertir-se en un “àngel venjador”. Aviat veurà com el seu passat es barreja amb el seu tèrbol present i com els seus intents de forjar una nova vida comencen a desmuntar-se.

La 2

A les 21:55h cine amb Suspiros de España

Estrenada l’any 1938 sota la direcció de Benito Perojo i amb la interpretació de Miguel Ligero, Concha Catalá, Alberto Romea

Dolores, dona de mal humor i bons sentiments, treballa com a bugadera al costat de la seva filla Sole. Conviuen amb el padrastre de la nena i el padrí, un simpàtic vividor que sol tornar borratxo a casa dia sí i dia també. Tots tenen un caràcter molt diferent, únicament coincideixen en compartir la il·lusió de veure a Sole convertida en una gran artista i, precisament, arriba a Sevilla un representant d’artistes que busca a una bona cantant per llançar-la a la fama.

————————————————

Dimarts

La 2

A les 21:55h cine amb Condenados

Estrenada l’any 1953 sota la direcció de Manuel Mur Oti i amb la interpretació d’Aurora Bautista, Ignacio de Paúl, Félix Fernández

A La Manxa, una dona anomenada Aurelia treballa a la seva terra amb l’ajuda d’un jove foraster que acaba d’arribar al poble. El marit de Aurelia està a la presó per un crim que va cometre per un atac de gelosia. Tot va bé fins que els fantasmes del marit tornen.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version