Autor Cinema, teatre i televisió
23 Setembre 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 23, dijous 24 i divendres 25 de setembre

Piromusical de la Mercè

Piromusical de la Mercè // Imatge extreta de barnachic

Dimecres

TV3

A les 22:50h cine amb Ressaca a Las Vegas

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Todd Phillips i amb la interpretació de Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis

Història d’un extralimitat comiat de solter en la qual el nuvi i tres amics es munten una gran tabola a Las Vegas. Com era d’esperar, al matí següent tenen una ressaca tan monumental que no poden recordar res de l’ocorregut la nit anterior. El més extraordinari és que el nuvi ha desaparegut i en la suite de l’hotel es troben un tigre i un bebè.

La 2

A les 21:55h cine amb El espíritu de la colmena

Estrenada l’any 1973 sota la direcció de Víctor Erice i amb la interpretació d’Ana Torrent, Fernando Fernán-Gómez i Isabel Tellería

Durant la dècada de 1940, en un poble de l’altiplà castellà, dues germanes acudeixen a un cinema ambulant que projecta el film ”El doctor Frankenstein”. La petita queda absolutament fascinada pel monstre i el busca fins que creu trobar-lo en la figura d’un fugitiu de la Guàrdia Civil.

————————————————-

Dijous

TV3

A les 22:00h Piromusical de la Mercè

Enguany es fa coincidir la Cloenda de l’any 1714 amb el Piromusical. L’espectacle serà totalment diferent ja que a part de la música hi haurà aigua, pirotècnia i un espectacle de llum i vídeo.

La Sexta

A les 22:30h cine amb Infierno blanco

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Joe Carnahan i amb la interpretació de Liam Neeson, Dermot Mulroney i James Badge Dale

Després d’estavellar-se el seu avió en una remota i salvatge regió d’Alaska, un grup de cercadors de petroli es troba totalment perdut en la tundra subàrtica. Les possibilitats que tenen de ser rescatats són nul·les.

La 2

A les 21:55h cine amb La mitad del cielo

Estrenada l’any 1986 sota la direcció de Manuel Gutiérrez Aragón i amb la interpretació de Fernando Fernán-Gómez, Ángela Molina, Francisco Merino

Al final de la guerra civil, Rosa, la filla d’una família asturiana humil, es casa amb un afilador que mor a la presó acusat d’un delicte que no va cometre. Amb la seva petita filla Oblido es trasllada a Madrid, on aconsegueix treball com a mestressa de cria a la casa de Don Pedro, un cap de proveïments.

————————————————-

Divendres

TV3

A les 22:35h cine amb Una casa de somni

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Jim Sheridan i amb la interpretació de Daniel Craig, Rachel Weisz, Naomi Watts

Will Atenton deixa la seva brillant carrera d’editor a Nova York i es trasllada amb la seva dona Libby i les seves dues filles a un petit poble de Nova Anglaterra, però aviat descobreix que la casa que habiten va ser l’escenari d’una terrible tragèdia. Mentre investiga el cas, coneix a Ann Paterson, una veïna que havia conegut als anteriors propietaris.

Cristina Nocete

@crisnocete

Els comentaris s'han tancat

Switch to mobile version