Autor Cinema, teatre i televisió
19 Setembre 2015 a 10:00

Aquest cap de setmana no et perdis…

Dissabte 19 i diumenge 20 de setembre

Argo

Argo

Dissabte

TV3

A les 16:19h cine amb 42 i Katmandú, un mirall al cel

La Sexta

A les 15:30h cine amb Mi gran amigo Joe

Antena 3

A les 16:00h comença la sessió de multicine amb Sueños robados, Los lazos que unen i La isla del miedo

A les 22:10h cine amb Un golpe de altura

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Brett Ratner i amb la interpretació de Ben Stiller, Téa Leoni, Eddi Murphy

Un multimilionari sense escrúpols ha estafat als seus empleats deixant-los sense blanca, així que aquests, encapçalats pel gerent de l’edifici en el qual viu, decideixen venjar-se intentant atracar el seu habitatge, un apartament de luxe situat en l’àtic d’un dels gratacels de la ciutat.

TVE

A les 16:00h cine amb Ayer, hoy y mañana, Boda en Hardingsholm

A les 19:00h cine de barrio amb La hoz y el Martínez

Telecinco

A les 22:00h cine amb El mayordomo

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Lee Daniels i amb la interpretació amb Robin Williams, John Cusack, Alez Pettyfer

Cecil Gaines és un jove que tracta d’escapar de la segregació racial del Sud de EE. UU. a la recerca d’una vida millor. Al llarg del seu ardu viatge a la maduresa, Cecil adquireix habilitats inestimables que li permeten accedir a una oportunitat única en la vida: un treball com a majordom a la Casa Blanca. Allí, Cecil es converteix en testimoni directe de la història i del funcionament intern del Despatx Oval, mentre es gesta el moviment pels drets civils, els assassinats de John F. Kennedy i Martin Luther King, els moviments dels Freedom Riders i les Panteres Negres, la guerra de Vietnam i l’escàndol de Watergate. Però, al mateix temps, la dedicació de Cecil al seu treball comença a distanciar-ho de la seva esposa Gloria i crea conflictes amb el seu fill Louis.

———————————————————-

Diumenge

TV3

A les 21:59h Debat electoral

Mónia Terribas moderarà el debat electoral per les eleccions del 27S

La Sexta

A les 15:30h cine amb El bosque

Antena 3

A les 16:15h comença la sessió de multicine amb Al acecho, Comprometida y engañada, i Un plan perfecto

A les 22:10h cine amb El invitado

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Daniel Espinosa i amb la interpretació de Ryan Reynolds, Denzel Washington i Brendan Gleeson

Després de deu anys sense donar senyals de vida, Tobin *Frost (*Denzel Washington), un intel·ligent i manipulador ex agent de la CIA que se sospita venia informació secreta, es lliura en el consolat nord-americà de Ciutat del Cap.

TVE

A les 22:05h cine amb Argo

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Ben Affleck i amb la interpretació de Ben Affleck, Alan Arkin, John Goodman

El 4 de novembre de 1979, mentre la revolució iraniana aconseguia el seu punt àlgid, alguns militants van irrompre en l’Ambaixada d’Estats Units a Teheran i van prendre cinquanta-dos presoners nord-americans. No obstant això, a la meitat del caos, sis d’ells aconsegueixen escapar i troben refugi a casa de l’ambaixador canadenc, Ken Taylor. Sabent que és només qüestió de temps que els trobin i, molt probablement, els matin, els governs canadenc i americà sol·liciten a la CIA que intervinguin. La CIA recorre a el seu especialista, Tony Mendez, que traça un pla per treure als sis americans del país de forma segura. Un pla tan increïble que només podria sortir bé en una pel·lícula.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version