Autor Política
23 Setembre 2015 a 13:00

86.199 mataronins podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya

Tres seccions electorals es traslladen al Centre Cívic Cabot i Barba

L'Ajuntament de Mataró // Foto: Joan Murcia

L’Ajuntament de Mataró // Foto: Joan Murcia

Diumenge, 27 de setembre, tindran lloc les eleccions al Parlament de Catalunya. A Mataró estan convocats 86.199 electors d’una població de gairebé 125.000 habitants.

 En total hi haurà 116 meses distribuïdes en 75 seccions electorals, ubicades a la vegada en 33 edificis diferents o col·legis electorals.

Les dues seccions electorals que estaven situades a CETEX (CETEMMSA), al número 9 del carrer dels Germans Thos i Codina, i també la que estava ubicada a l’edifici La Moderna, al carrer de Cuba, 47, que corresponen respectivament a les seccions 1, 2 i 3 del districte 6, s’han traslladat al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5).

Els ciutadans poden consultar a quin col·legi electoral han de votar al web municipal on hi ha una aplicació que, introduint el NIF i el carrer de residència t’informa. També es pot realitzar per Telegram (687 200 100) enviant “cens:núm. de DNI”, a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament i al telèfon 010.

Servei d’acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda

La Creu Roja i l’Ajuntament ofereixen de nou un servei d’acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda perquè puguin exercir el seu dret a vot.

Les persones interessades en sol·licitar el servei poden trucar al 010 abans de divendres a les 19h. Aquest servei es farà en ambulància o transport adaptat.

Els interessats han de trucar al telèfon d’atenció ciutadana 010 per sol·licitar el servei abans de divendres 25 de setembre a les 19 hores. El servei es realitzarà

Switch to mobile version