Autor Societat
29 Agost 2015 a 11:00

Un conductor, vei d’ Arenys de Munt, mor en un sinistre viari

A l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda

Mossos d'Esquadra

Un 45% menys de robatoris a establiments comercials de Premià de Mar // Foto: Joan Murcia

A les 3:30 de la passada matinada es va registrar un sinistre viari mortal al punt quilomètric 141,7 de l’AP-7 a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) en sentit Girona.

Per causes que encara s’estan investigant, un camió va envestir dos turismes que estaven aturats al voral. Com a conseqüència de la topada ha mort el conductor d’un dels turismes, Ibrahim El H. B., de 42 anys d’edat, nacionalitat marroquina i nou ferits,  quatre d’ells menors. segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM),dels nou ferits  tres ho eren greus, cinc de menys greus i un de lleu, que han estat traslladats als hospitals Vall d’Hebron, Parc Taulí i als de Granollers i Mollet del Vallès.

Arran del sinistre s’han activat onze dotacions dels Mossos d’Esquadra, nou vehicles dels Bombers de la Generalitat i nou ambulàncies del SEM.

La via va estatrtotalment tallada i es van efectuar desviaments pel lateral del CIM Vallès fins a les 07.20 h. . Posteriorment, l’autopista va patir restricció de carrils per tasques de manteniment i retirada de vehicles fins a les 10.00

Switch to mobile version