Autor La recepta
21 Agost 2015 a 12:00

Milfulls de carbassó i formatge de cabra

mil-fulls-de-carbasso-i-formatge-de-cabra-mirador-alba01

Ingredients:

  • 4 – Carbassons
  • 4 talls – Formatge de cabra
  • Oli
  • Sal
  • Crema de vinagre de Mòdena
  • Ceba fregida deshidratada

Introducció:

Ingredients per a 4 persones.

Preparació:

Netegem i tallem el carbassó en fines rodanxes, el salem i el marquem a la planxa amb un rajolí d’oli i el reservem.

 

Tallem el formatge de cabra a rodanxes i el reservem.

 

Un cop preparats aquests dos ingredients, muntem el plat intercalant capes de carbassó i formatge de cabra creant una torre de tres o cinc pisos o els que desitgem.

 

I per acabar, ho decorarem amb un toc de Crema de vinagre de Mòdena i ceba fregida deshidratada pel damunt. I el plat ja està llest per servir

Font: Restaurant El Mirador de l’Alba

Switch to mobile version