Autor La recepta
27 Agost 2015 a 12:00

Amanida d’arengada

amanida_arengada01

Ingredients:

  • 4 – Arengades
  • 4 – Naps
  • 4 – Patates
  • Unes tires – Pebrot verd en vinagre
  • 1 – Col d’hivern
  • 250 g – Mongetes bullides
  • 100 g – Olives negres
  • Vinagre
  • Sal
  • Aigua
  • Vinagreta

Preparació:

Escaldeu la col amb aigua salada i una mica de vinagre.
Escorreu-la, talleu-la petita i amaniu-la amb vinagre.
Bulliu els naps pelats i tallats a trossos llargs.
Bulliu les patates amb pell, peleu-les i talleu-les a rodelles.
Prepareu l’arengada a la porta (emboliqueu-les amb paper i doneu-los uns cops amb la mà per fer-los caure les escates), deixant-la a filets, sense pell ni espines.
Poseu en el plat la col, el nap, les mongetes, les patates, el pebrot i les olives.
Poseu-hi les arengades per sobre i amaniu-ho amb la vinagreta.

Categoria: Amanides i plats freds.

Font: Corpus Culinari Català

Switch to mobile version