Autor Ciclisme
16 Juliol 2015 a 11:30

Nou producte turístic per ciclistes: Calella Cycling Experience Week

Tindrà lloc del 11 al 18 d’octubre

 

Cycling Calella // Imatge del web Calella Cycling Experience Week

Cycling Calella // Imatge del web Calella Cycling Experience Week

Cicloturisme tranquil per Calella i el Maresme, llibre de l’escriptor i periodista, Rafael Vallbona, va ser l’escenari escollit per l’Agència Turística de Calella per a la presentació del Calella Cycling Experience Week, un paquet turístic destinat als amants del cicloturisme. Rafael Vallbona ha afirmat: “El Maresme és terra de bicicletes i la ciutat de Calella n’és la capital ciclista per mèrits propis”.

Calella és una destinació turística ideal per a la pràctica del ciclisme tant per amateurs com  a professionals ja que la Volta Ciclista a Catalunya té el punt de partida aquest poble, l’IRONMAN, on celebren les proves que puntuen pel campionat del món de Hawaii com les rutes cicloturistes.

El Calella Cycling Week consisteix en un producte turístic orientat a cicloturistes, mitjançant el qual s’ofereix allotjament a Calella (3 a 7 nits) en modalitat de contractació individual, grups amateurs o també per equips de diferents nivells de tot Europa. A més, aquelles persones que contractin el paquet podran participar (prèvia inscripció) en els següents esdeveniments: Stage Ciclista, sortides guiades en grup amb rutes on visitaran els principals atractius del territori, Pedala al teu aire, modalitat pels més atrevits que permet lliurament escollir, gaudir i descobrir entre una selecció de 25 rutes cicloturistes del territori, La Kedada, una sortida capitanejada per la campiona d’Espanya, Anna Ruiz i  destinada majoritàriament a les dones participants en el Calella Cycling Experience Week. 

La Calella Cycling Experience Week, és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament i  l’Associació Turística de Calella (ATC) que tindrà lloc de l’11 al 18 d’octubre d’enguany i  servirà per contribuir a la consolidació de la nostra ciutat com una destina

Switch to mobile version