Autor Societat
31 Juliol 2015 a 11:30

L’edifici de l’antic restaurant El Pòsit de Pescadors d’Arenys de Mar surt a concurs

Es preveu que l’adequació tingui un cost de 300.000 euros

Port d'Arenys de Mar // Imatge cedida per la Generalitat

Port d’Arenys de Mar // Imatge cedida per la Generalitat

Ports de la Generalitat ha tret a concurs els terrenys i l’edifici que estan situats a l’espai on antigament hi havia el restaurant El Pòsit de Pescadors al port d’Arenys de Mar, clausurat després que li caduqués la concessió administrativa.  La nova concessió, amb un termini de 20 anys, és una actuació inclosa en el Pla especial que ajudarà a revitalitzar econòmicament el port i potenciarà la seva integració amb el teixit urbà.

L’espai dins la zona de servei del port d’Arenys té una edificació de 235 metres quadrats i una superfície de terreny adjacent de 543,75 metres. Els usos admesos seran els contemplats en el Pla especial del port: turístics, de restauració, comercial, esportius, lleure, oficines, administració, així com emmagatzematge, comercialització i distribució de productes pesquers.

A l’edifici, estructurat amb planta soterrani, planta baixa, planta primera i planta segona, s’haurà de fer una reforma integral per tal d’adaptar l’immoble a la normativa vigent. L’adequació comprèn millores com la substitució de tancaments i paviments, la renovació de les xarxes de subministrament de serveis, la reforma dels serveis sanitaris i la construcció d’accessos adaptats a les persones amb mobilitat reduïda, entre d’altres. L’adequació s’estima que tindrà un cost de 300.000 euros.

A la zona annexa  a l’edifici es podrà destinar, com a màxim, un 50% a terrassa amb instal·lacions desmuntables.

Switch to mobile version