Autor Societat
16 Juliol 2015 a 14:00

Finalitzen les obres per fer recular el cementiri de Malgrat de Mar

Han tingut un cost de 58.887.18

Cementiri de Malgrat de Mar // Imatge de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

Cementiri de Malgrat de Mar // Imatge de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

La Regidoria d’Obra Pública i Serveis de Malgrat de Mar ha finalitzat les obres per fer recular el cementiri i alinear-lo amb la resta del carrer i només falta pintar la nova façana.

Per dur a terme aquesta actuació, s’ha hagut d’enderrocar la part antiga del cementiri, que es trobava en força mal estat. En aquest espai, d’aproximadament uns 500 metres quadrats, hi havia diferents zones de nínxols buits, ja que en els darrers anys ja s’havien traslladat a una altra part del cementiri. També es trobava en aquesta zona el mausoleu de la família Fonlladosa i una escultura de Turró i Darder, que una empresa especialitzada es va encarregar de traslladar.

Aquesta actuació, que es va iniciar el passat mes de març amb el trasllat dels monuments i el posterior enderroc, permetrà que en un futur es pugui donar continuïtat a l’avinguda Mediterrània i urbanitzar-la fins a connectar-la amb el carrer de Sant Elm.

L’alcalde de Malgrat, Joan Mercader, ha comentat que “és una obra important que millorarà en un futur la circulació de la zona, absorbint el trànsit de vehicles dels carrers Llibertat i Indústria” i ha afegit que properament està previst fer obres de millora en els vials de terra del cementiri.

El cost de les obres ha estat de 58.887,18 euros.

Switch to mobile version