Autor Atletisme
21 Juliol 2015 a 14:00

400 atletes es donaran cita a la 14a Triatló del GEM

Serà aquest diumenge a les 9.15h

 

14a Triatló del GEM // Imatge de l'Ajuntament de Malgrat de Mar

14a Triatló del GEM // Imatge de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

400 triatletes es donaran cita aquest diumenge a la Triatló Popular del Grup Excursionista Malgratenc, que enguany arriba a la 14a edició.

La prova consistirà en 500 metres de natació a mar, 12 quilòmetres de bicicleta de muntanya i 4 quilòmetres de cursa a peu. Enguany, el GEM posarà en marxa cronometratges parcials de les diferents proves.

Entre les 8h i les 9h de diumenge, es lliuraran els dorsals a la plaça Xesco Boix i a les 9.15h s’iniciaran les proves.

Restricció de circulació de vehicles

La Policia Local de Malgrat de Mar ha informat que entre les 8.30 h i les 12 h es produiran restriccions de trànsit a diferents punts del municipi.

El recorregut previst és el següent: plaça Xesco Boix, avinguda dels Pins, plaça de l’Àncora i tot el passeig Marítim fins a Sta. Susanna, en l’anada, i de retorn, des del sector muntanya de Santa Rita, avinguda de la Costa Brava, Verge de Montserrat, plaça de l’Àncora, Passeig de Mar, avinguda Pomereda i final a la mateixa plaça Xesco Boix.

Així doncs, la circulació de vehicles a la zona de Passeig Marítim, avinguda Costa Brava, Verge de Montserrat i avinguda de la Pomereda durant el desenvolupament de la cursa estarà restringida.

Switch to mobile version