Autor Futbol
4 Juny 2015 a 17:00

Tordera acull un nou Torneig de F7 Memorial Josep Barceló

La cita futbolística és aquest cap de setmana

Torneig de F7 Memorial Josep Barceló a Tordera // Imatge cedida pel FC Tordera

Torneig de F7 Memorial Josep Barceló a Tordera // Imatge cedida pel FC Tordera

El municipi de Tordera, a l’alt Maresme, es prepara per acollir,  aquest cap de setmana, un dels tornejos de futbol base més prestigiosos de Catalunya: el Torneig de futbol 7 – Memorial Josep Barceló, organitzat pel CF Tordera, que cada any aplega prop d’un miler de persones vingudes dels clubs de futbol de reconegut prestigi nacional i internacional.

Per l’edició d’enguany, el torneig comptarà novament amb la participació d’equips com el FC Barcelona, el RCD Espanyol, el València CF, el Vilareal o l’Atlétic de Madrid. El CFTordera i el Gimnàstic de Manresa, per la seva banda, són les entitats que tindran més participació al torneig, amb un total de sis equips.

La competició començarà el dissabte dia 6 de juny a les 8.30h del matí. Durant tot la jornada es juguen de manera simultània quatre partits de F-7. El diumenge s’acaba la fase de grups, i posteriorment es disputen els quarts de final, les semifinals i les tres finals, en total es jugaran 124 partits.

En el torneig hi participen jugadors alevins de primer i segon any, i benjamins de segon any.

Per finalitzar la jornada del diumenge, com ja s’ha fet a cada edició,  s’organitza l’acte de cloenda de record i homenatge a Josep Barceló, moment en què es lliuren els premis als millors equips i records a tots els participants.

Durant tot el cap de setmana de competició, a més, els participants disposen d’altres serveis com el de piscina municipal i diverses activitats lúdiques organitzades per les entitats locals que s’afegeixen a la iniciativa.

Tots els participants, (més de 700 entre jugadors, entrenadors i delegats) es trobaran  allotjats en hotels de la zona. Cada equip també arrossega un bon nombre de seguidors.

L’organització compta amb més de cent voluntaris, alguns dels quals hi participen des de la primera edició, que ajudaran a que tot surti rodat.

El Memorial Barceló tanca l’etapa dels alevins de segon any que fins aquest moment han estat jugant a futbol 7 i a partir de la propera temporada ja practicaran el futbol-11.

Per a més informació sobre horaris i partits es pot anar consultant el web del Memorial Barceló del CF Tordera.

Switch to mobile version