Autor Futbol
22 Juny 2015 a 12:30

Rafa Leva fitxa pel Masnou

El porter és la primera arribada a l’equip i ve de l’Europa

Rafa Leva

Rafa Leva aportarà molta experiència a la porteria masnovina // Foto: Àngel Garreta-CEE

Ja ha arribat el primer fitxatge a la carretera d’Alella. Es tracta de Rafa Leva, un experimentat porter que en els últims anys ha defensat la porteria de l’Europa i que ve amb la missió de substituïr David Pociello. El fins ara porter titular del Masnou va confirmar la setmana passada el seu fitxatge pel Cerdanyola.

Rafa Leva té 33 anys i acumula una trajectòria molt llarga en categories grans com la Segona A, la Segona B i, per suposat, Tercera. El barceloní va jugar una temporada a l’actual Liga Adelante amb el Recreativo de Huelva i des de llavors ha defensat les porteries de l’Hospitalet, Manresa, Santboià (amb qui va aconseguir un ascens a la divisió de bronze) i Europa abans de recalar al Masnou. Durant la seva etapa de formació va passar per la base del Barça, l’Espanyol i la Damm. Es tracta d’un porter amb molta personalitat i molt ràpid de reflexes sota pals.

La seva arribada, a més, es complementa amb la d’un altre porter. El jove Marc Priego, de 19 anys, torna al Masnou després d’un any al juvenil A del Sant Andreu. Priego ja va ser un habitual de les convocatòries d’Ángel Gómez la temporada 2012/2o13 amb només 16 anys. Ara iniciarà l’etapa d’amateur competint el lloc amb tot un experimentat Rafa Leva.

Sis renovacions i 12 baixes

D’altra banda, el club ha renovat sis jugadors: David Márquez, Juanmi Miranda, Dani Prieto, Álex Gutiérrez i Edu Domingo. També s’han registrat les primeres baixes, que són 12 en total. A la ja esmentada de Pociello els jugadors que no continuen sota les ordres de Miguel López són Éric Martínez, Rubén Martínez, Edgar Santolalla, Ñito Martín, David Romo, Álex Torremorell, Sergio Ginés, Jonathan Toledo, Éric Blasco, Marc Guillén i Jonathan Ferreira.

Switch to mobile version